franch romana english german
lortec-medical logo ro

Inchiriere Echipamente Estetica Medicala

rent a ipl

Beneficiati acum de singurul sistem de inchirieri profesionale pentru aparatele de Lumina Intens Pulsata. Echipamentele performante sunt livrate in conditii de maxima siguranta.

rent a cryo

Aparatele profesionale folosite in remodelarea prin Criolipoliza asistata LASER sunt acum accesibile. Optati pentru un sistem sigur de inchiriere si veti fi convins de performanta echipamentelor.

rent a laser

Epilarea Definitiva si Indepartarea Tatuajelor este acum posibila multumita LASER-elor. Prin sistemul unic de inchiriere va puteti convinge de eficienta echipamentelor si fiabilitatea lor.

rent a hifu

Va puteti convinge acum de performanta si beneficiile oferite de tehnologia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), datorita sistemului nostru profesional de inchiriere.

CURSURI de Specializare

Din dorinta de a oferi cel mai ridicat nivel de instruire si perfectionare, L`Ortec Medical a ales sa externalizeze partea de pregatire a personalului operator pe echipamentele de estetica medicala catre scoala de estetica Start Academy.

Odata cu achizitionarea echipamentelor L`Ortec Medical, clientii nostri beneficiaza de instruire gratuita, prin cursuri conceptuale pentru fiecare brand, protocol si aplicatii.


20
Epilare definitiva
101
Machiaj Semipermanet
65
Remodelare Corporala
85
Estetica faciala
32
Indepartare tatuaj

Avem o colectie importanta de cursuri in estetica

L'Ortec Medical - Afaceri la cheie

Cautam oameni orientati catre business care impartasesc cu adevarat viziunea si valorile noastre.
Noi credem in construirea de parteneriate profitabile si cautam sa consolidam relatii pe termen lung cu francizatii nostri.
Partenerul potrivit, combinat cu sistemul nostru de franciza de top si echipa de suport reprezinta reteta succesului.
Daca v-ati dorit vreodata sa detineti propria afacere, acum este momentul sa ne contactati!


afaceri-la-cheieafacere lortec medical

30m2

Spatiile de 30m2 reprezinta suprafata minima pentru centrele care ofera servicii de estetica. Compacte, dar suficient de generoase pentru a oferi libertate de miscare, acestea au o suprafata aerisita pentru a va desfasurati activitatea. Cabinetele de 30m2 vin echipate cu elementele de baza pentru tehnicienii aflati la inceput de drum, permitandu-va in acelasi timp sa va personalizati spatiul. [...]

Citeste mai mult

afaceri-la-cheieafacere la cheie lortec medical ro

60m2

Daca ati ajuns in acel punct al carierei dumneavoastra de estetician in care simtiti ca a venit momentul sa va extindeti afacerea, va recomandam spatiile de 60m2. Aceste cabinete sunt dotate cu mai multe tipuri de echipamente pentru estetica faciala si corporala, pentru a va oferi posibilitatea sa acoperiti o gama mai larga de servicii spre satisfactia clientilor dumneavoastra. [...]

Citeste mai mult

afaceri-la-cheieafacere la cheie lortec medical

90m2

Centrele cu suprafata de 90m2 reprezinta pachetul cel mai complet si vin in intampinarea esteticienilor care au nevoie de un spatiu generos si o varietate mare de echipamente estetice si medicale. Aceste centre reprezinta punctul de upgrade, trecerea la nivelul urmator, ceea ce se traduce printr-un pachet complet si complex de servicii de estetica faciala si corporala. [...]

Citeste mai mult

branduri lortec-medical
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult